GALERII: LIIS LEMSALU UUE SUUREPÄRASE PLAADI “+1” ESITLUS

30. novembri õhtul esitles Liis Lemsalu vanalinnas Helios Hallis oma uut plaati “+1”, mis on valminud koostöös aasta produtsendiks valitud Bert Prikenfeldiga. Autoritena on nimetatud plaadi ilmumisse panustanud ka Ewert Sundja, Ott Lepland, Aapo Ilves, Daniel Levi Viinalass ning mitmed välismaised artistid.

Õhtu juhatas sisse Liisi soojusest pakatav tänukõne nii asjaosalistele kui ka kohalviibijatele, millele järgnes tasuta plaatide ning autogrammide jagamine. Seejärel asus kontserti soojendama Läti tõusev popstaar Markus Riva, kelle järel esitas oma lugusid värske Noortebänd 2017 võitja Rainer Ild. Peale soojendusesinejaid astus laval üles oma isiksust peegeldavas säravas kostüümis Liis ning esitas bändiga plaadil olevad lood, sealhulgas tuntud hitid nagu “Sinuga koos” ja “Püüab meid”. Üllatusena astus Liisiga lavalaudadel üles ka Ott Lepland, kellega koos nad esitasid dueti “Süda taob”. Kontserdielamuse tegid veelgi erilisemaks lava äärtes ning all asuvatel seintel jooksvad videoinstallatsioonid.

Liisile oli kaasa elama ning õnne soovima tulnud lisaks teistele andunud fännidele ka hulgaliselt kuulsusi, nagu Getter Jaani, Stig Rästa, Uku suviste, Karl-Erik Taukar, Aapo Ilves, Daniel Levi Viinalass, Elina Born, Reket ja paljud teised.

Vaata galeriid:

Tekst: Kadi Kivi
Fotod: Merili Reinpalu

2 kommentaari

  1. 5. dets. 2017 @ 19:06

    […] uue albumi “+1” esitluskontserdile Heliose Halli (vaata meie fotogaleriid kontserdist siit) – reedel, 8. detsembril kell 18 esitleb Liis koos oma bändiga helikandjat Solarise […]

  2. 5. jaan. 2018 @ 10:59

    […] Rainer Ildile palju uusi ja ägedaid väljakutseid. Sealhulgas oli neil au üles astuda ülimenukal Liis Lemsalu plaadi “+1” esitlusel ning ühiseid kontserte jõuti anda veel Frankie Animali ja The […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: