KILLBABA ÜLLITAS LAULU “MEES LINNUTEELT”

Elava maailmamuusikaansambli Bombillaz frontman ja universumirändur KillBaba on oma sooloprojekti raames saanud valmis laulu nimega “Mees Linnuteelt”.

“Mees Linnuteelt” on sügavalt isiklik triphop teos, mis baseerub KillBaba enda eksistentsiaalsetel mõtisklustel. See on lugu enesekaotusest ja -otsingutest meie kiireltmuutuva maailmaruumi saladuslikes labürindikäikudes. Oma osa laulu sõnumist on leidnud inspiratsiooni ka müstikamaailma valgustatud õpetlaste tekstidest. Karmikoelise, ent sellegipoolest müstiliselt mediteeriva muusika loomisel olid abiks tuntud kitarrivirtuoos Tõnis Leemets ja Maarjamaa üks hetke parimaid stuudiohelimeistreid Peeter Salmela.

1 vastus

  1. 28. nov. 2017 @ 16:40

    […] Elava maailmamuusikaansambli Bombillaz frontman ja universumirändur KillBaba on oma sooloprojekti raames saanud valmis laulu nimega “Mees Linnuteelt”. “Mees Linnuteelt” on sügavalt isiklik triphop teos, mis baseerub KillBaba enda eksistentsiaalsetel mõtisklustel. See on lugu enesekaotusest ja -otsingutest meie kiireltmuutuva maailmaruumi saladuslikes labürindikäikudes. Oma osa laulu sõnumist on leidnud inspiratsiooni ka müstikamaailma valgustatud õpetlaste tekstidest. Karmikoelise, ent … Loe edasi KILLBABA ÜLLITAS LAULU “MEES LINNUTEELT” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: