KURJAMI UUS ALBUM ON NÜÜD SAADAVAL KA DIGIVERSIOONINA!

Oktoobri keskpaigas jõudis muusikasõpradeni Kurjami uus album “Surm tappis ära”. Pärast edukatest esitluskontsertidest puhkamist otsustas ansambel anda albumi välja ka digitaalselt, et 21. sajandi melomaanid saaksid samuti osa Eesti pungi kõrgkultuurist.

Plaat on nüüd saadaval kõigis suuremates muusikamüügiga tegelevates internetikeskkondades – Spotify, iTunes/Apple Music, Amazon ja Google Play. Lisaks jõuab plaat lähiajal ka siinmail vähemtuntud muusikaportaalidesse nagu Microsoft Groove, Pandora, Deezer, Tidal, ClaroMusica, Saavn ja MediaNet.

“Mitmed selle plaadi lood räägivad küll pimedast keskajast, aga pärast aastakümnetepikkust võitlust tehnika võidukäiguga otsustasime siiski oma kaasaegsematele kuulajatele vastu tulla ja võimaldada plaati legaalselt ja ametlikult kuulata ka neil, kellel plaadimängija jaoks ostuluba veel antud pole,” selgitas Kurjami peamine veojõud ning sõnade autor Marko Sigus.

Järgmine võimalus ansamblit kontserdil näha on laupäeval, 9. detsembril Tallinna klubis Rockstar’s. Täpsemat infot leiab siit.

Kuula plaadi nimilugu “Surm tappis ära”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.