TRAD.ATTACK! ANNAB KONTSERDI IGAS EESTI MAAKONNAS

Oktoobris Eesti Etnomuusika Auhindade galal aasta parimaks bändiks valitud Trad.Attack! läheb järgmisel aastal lõpuks ometi Eesti tuurile! Enamus aastast välismaal tuuritav trio on otsustanud teha Eestile ringi peale ja anda oma uue albumiga “Kullakarva” kontserdi igas maakonnas. Kontserdid toimuvad 20. veebruarist 10. märtsini.

2017. aastal korraldas Trad.Attack! kaks albumi esitluskontserti, mida külastas üle 7000 inimese. Pärast neid kontserte hakkas bänd mõtlema, mis võiks olla uus verstapost Eestis ja millega fänne üllatada. “Nii jõudsimegi mõtteni, et miks mitte mängida igas Eesti maakonnas ja viia oma muusika kõikidele Eesti inimestele nö koju kätte” räägib Sandra Vabarna. “Lisaks on ju Eestil sünnipäev ja see on väga tore viis tähistamiseks!” Varasemalt on bänd avalikke kontserte andnud ainult Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Värskas.

Kontserdid toimuvad igas maakonnas, kuid üldse mitte ainult suurimates keskustes. Tuuri üks korraldajatest Jalmar Vabarna räägib: “Soovisime just leida erilisi ja põnevaid kohti, kus me pole varem käinud. Näiteks Harjumaal anname kontserdi Kose Kultuurikeskuses ja Viljandimaal Karksi valla Kultuurikeskuses. Võrumaal jõuame aga Linda rahvamajja, mille olemasolust ilmselt väga paljud pole kuulnudki.”

Piletid müügil Ticketeri lehel.

Kontserdid toimuvad:

T 20.02 Karksi Valla Kultuurikeskus
K 21.02 Tartu Athena Keskus
N 22.02 Rapla Kultuurikeskus
R 23.02 Valga Kultuurikeskus
P 25.02 Türi Kultuurikeskus
T 27.02 Kose Kultuurikeskus
K 28.02 Haapsalu Kultuurikeskus

N 01.03 Kärdla Kultuurikeskus
R 02.03 Kuressaare Kultuurikeskus
L 03.03 Sindi Seltsimaja
T 06.03 Mustvee Kultuurikeskus
K 07.03 Jõhvi Kontserdimaja
N 08.03 Essu Mõis
R 09.03 Linda Rahvamaja
L 10.03 Mooste Folgikoda

3 kommentaari

  1. 21. nov. 2017 @ 15:35

    […] Oktoobris Eesti Etnomuusika Auhindade galal aasta parimaks bändiks valitud Trad.Attack! läheb järgmisel aastal lõpuks ometi Eesti tuurile! Enamus aastast välismaal tuuritav trio on otsustanud teha Eestile ringi peale ja anda oma uue albumiga “Kullakarva” kontserdi igas maakonnas. Kontserdid toimuvad 20. veebruarist 10. märtsini. 2017. aastal korraldas Trad.Attack! kaks albumi esitluskontserti, mida külastas üle 7000 inimese. … Loe edasi TRAD.ATTACK! ANNAB KONTSERDI IGAS EESTI MAAKONNAS → […]

  2. 8. jaan. 2018 @ 19:13

    […] Trad.Attack! on andud välja plaadid “Trad.Attack!” (2014), “AH!” (2015) ja “Kullakarva” (2017). Nagu me siin juba mitmel korral kirjutanud oleme, esineb trio 25. jaanuaril Eesti Muusikaauhindade galal ning veebruaris-märtsis toimub neil suur Eesti tuur 15 kontserdiga. […]

  3. 18. jaan. 2018 @ 22:15

    […] Fännidele on hea uudis seegi, et enamus aastast välismaal tuuritav trio on otsustanud veebruaris ja märtsis teha Eestile ringi peale ja anda oma uue albumiga “Kullakarva” kontserdi igas maakonnas. Kontserdid toimuvad 20. veebruarist 10. märtsini. Loe täpsemalt siit. […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: