MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 #129: MARJU LÄNIKU “SÜDA SILMADES” EI LOOBUNUD KA SEL KORRAL LIIDRIPOSITSIOONIST

Täna selgus, millised lood kõlavad konkursi Eesti Laul 2018 esimeses ning millised teises poolfinaalis. Teatavasti pääses kahekümne õnneliku sekka ka MuusikaPlaneedi TOP 10-s väga edukalt esinev Marju Länik, kes astub praegu veel saladuses oleva palaga “Täna otsuseid ei tee” üles Eesti Laulu teises poolfinaalis (17. veebruaril). Sinnani on aega kolm kuud ning näis kas enne seda on lauljatari praegused singlid “Süda silmades” ja “Võta kinni mu käest” siit tabelist välja lennanud või mitte – igaljuhul hetkel tundub, et Marju fännid sellel niisama lihtsalt juhtuda ei luba.

Niisiis, õigus on neil, kes arvasid, et Marju Länik on meie pingereas endiselt esikohal. Ja veel rohkem neil, kes arvasid et ka tabeli teine plats kuulub jätkuvalt talle. Läniku lugu “Süda silmades” noppis oma üheteistkümnenda esikoha ilusa numbrikombinatsiooniga – sel nädalal esimene koht, eelmisel korral samuti #1 ja kokku kirjas 11 nädalat. Tundub, et Marju – nagu laulusõnad ütlevad, ka tormis ei murdu! Palju õnne!

Lauljatari eelmine singel “Võta kinni mu käest”, mis vallutas suvekuudel meie topi lausa viieteistkümnel korral, püsib hõbemedalil. Kolmandaks hääletati taas Carol Suurevälja ja Varaani pala “Mängude sajand”.

Pärast aastast pausi uue singliga “Tagasi alguses” välja tulnud Keila duo Sunset Waves võttis enda alla neljanda platsi ning viimasena pääseb ainsa ingliskeelse looga edasi Merit Männiste – tema “Don’t Hold Me Down” on kolmandat nädalat järjest pingerea viiendal astmel.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #129 (20. november):

1 (1) [11] Marju Länik “Süda silmades” (26.34%)
2 (2) [27] Marju Länik “Võta kinni mu käest” (21.13%)
3 (3) [9] Carol Suurevälja feat. Varaan “Mängude sajand” (20%)
4 UUS [1] Sunset Waves “Tagasi alguses” (11.27%)
5 (5) [6] Merit Männiste “Don’t Hold Me Down” (9.15%)

6 (4) [2] Karl-Erik Taukar “Ei” (7.04%)
7 UUS [1] Regina “Nii” (2.68%)
8 UUS [1] Curly Voices “Mul on hea” (1.41%)
9 UUS [1] Respekt feat. Jane Kruusmaa “Röövitud isa” (0.56%)
10 UUS [1] Jarek Kasar feat. Saara Kadak “Mina jään ellu” (0.42%)

Hääli: 710 (tänud!)

Reeglid näevad ette, et järgmisesse tabelisse pääsevad edasi viis paremat laulu. Seega, aitäh Karl-Erik Taukarile, Reginale, Curly Voices’ile, Respektile / Jane Kruusmaale ning Jarek Kasarile / Saara Kadakule – loodetavasti kohtume teiega siin edetabelis juba õige pea! Aga nüüd võtavad teie kohad siin üle järgmised uued tulijad:

  • Antsud “Läksin metsa”
  • Bert Pringi “Tänane õhtu”
  • Noorkuu “Mis tulevik toob”
  • San Toki feat. Meelis Sepp “Oma rada”
  • Ziggy Wild “Heat of the Night”

Gallup asub lehe paremas servas ja läheb lukku pühapäeval, 26. novembril kell 23:59. Selle hääletuse tulemused selguvad juba järgmisel esmaspäeval! 🙂

Kas keegi teist oskab pakkuda, milline laul oli MuusikaPlaneedi tabelis esikohal täpselt aasta tagasi? …

Tublid on need kes mäletavad, et toona oli kuldmedal kaelas Anne Adamsil:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.