JAN UUSPÕLD TEGI EESTI VABARIIGI 100. SÜNNIPÄEVAKS LOO “TRAMM NR 66” UUSVERSIOONI

Näitleja Jan Uuspõld kinkis Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks loo “Tramm nr 66” uusversiooni.

“Eesti Vabariigi 100. sünnipäev on väga suur sündmus, palju suurem kui meie kõik kokku. On nii hea tunne kinkida selle puhul midagi,” rääkis Uuspõld Vikerraadiole antud usutluses.

Uuspõld meenutas, et laul valmis 1992. aastal Keila kultuurimaja prooviruumis ilma igasuguse loomevaevata: “Lugu sündis nii, et bänd [Luxury Filters] hakkas mängima ja ma hakkasin sõnu improviseerima. Seda ei ole kunagi juhtunud enne ega pärast, et ma laulsin järjest improviseerides, sõnad tulid ei tea kust ja jäid kohe meelde ka, ei pidanud isegi kirja panema.”

Kuidas kõlab laul aastal 2017, saab kuulata TV3 Play lehelt.

Muideks, juba järgmisel nädalal läheb Jan Uuspõld tuurile “OMA JÕUL”. Tegu on stand-up kontserdiga, kus lisaks Uuspõllule osalevad ka Mairo Marjamaa ja Rene Puura. Täpsemat infot leiab Piletilevi kodulehelt.

1 vastus

  1. 18. nov. 2017 @ 15:07

    […] Näitleja Jan Uuspõld kinkis Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks loo “Tramm nr 66” uusversiooni. “Eesti Vabariigi 100. sünnipäev on väga suur sündmus, palju suurem kui meie kõik kokku. On nii hea tunne kinkida selle puhul midagi,” rääkis Uuspõld Vikerraadiole antud usutluses. Uuspõld meenutas, et laul valmis 1992. aastal Keila kultuurimaja prooviruumis ilma igasuguse loomevaevata: “Lugu sündis … Loe edasi JAN UUSPÕLD TEGI EESTI VABARIIGI 100. SÜNNIPÄEVAKS LOO “TRAMM NR 66… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: