EESTI METALI HIIUD GORESOERD JA PEDIGREE TÄHISTAVAD UUT HINGAMIST

Goresoerd

Eesti metal pulbitseb uuest energiast. Vooluga on kaasa läinud ka kaks eredaima leegiga põlevat heavy metal veterani! Klubis Rockstar’s esitleb 17. novembril uut koosseisu Goresoerd, 25. novembril astub uute liikmetega lavale Pedigree.

Ereda leegiga põlev “Gorekas” vahetas välja bändi kaua teeninud bassisti. Nüüdsest peab kõik bassimeeste naljad ära kannatama Tõnu Jalakas. Goresoerdi hooaja esimest kontserti soojendavad Eesti/Soome groove metal käredus Intact, kaunilt karm sümfoonilise metali sekstett Portread ja kõrvapaitust ning veritsust pakkuv hardcore punkbänd Solidaarsus.

Pedigree neli apokalüptilist ratsanikku on nüüdsest Holden Bonne Laamann, Andreas Johandi, Martin Jürman ja Roland Tiiroja. Lisaks koosseisumuutusele esitleb alternatiivset industriaali küttev Pedigree vinüüli kujul enda sellel aastal ilmunud täispikka albumit “Standard Sundown”. Ennenägematut kontserti soojendavad hästi õlitatud Tartu hardcore masin Deformation ja Nine Inch Nails-i Eesti versioon Septic Anthem.

Klubi Rockstar’s asub Tallinnas, aadressil Tatari 6.

Pedigree

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.