MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 #128: MARJU LÄNIKU “SÜDA SILMADES” ON KÜMNENDAT KORDA ESIMENE!

Eelmisel reedel avalikustas Eesti Laulu produtsent Mart Normet ETV “Ringvaates” 2018. aasta konkursi 20 poolfinalisti, kelle seas on ka Marju Länik, looga “Täna otsuseid ei tee”. Täna keskpäeval toimus telemajas poolfinalistide esimene koosolek ning kui me varem Marju uut lugu ei kuule, siis hiljemalt 19. või 20. detsembril, mil ERR-i veebis tutvustatakse kõiki Eesti Laul 2018 poolfinaali lugusid. 

Miks me aga antud hetkel Marju Länikust üldse kirjutame, on sel põhjusel, et täna on ju esmaspäev ning seetõttu tuleb taas avaldada MuusikaPlaneedi värske TOP 10 edetabel, mille panite kokku just teie, head lugejad.

Eelmisel nädalal peeti gallupis tulist lahingut – esikoha pärast võitlesid Marju Länik ning Karl-Erik Taukar. Esimene neist finišeerus esimese + teise kohaga ja Taukar platseerus neljandaks, sest pronksmedali napsas lõpuspurdis Carol Suurevälja & Varaani singel “Mängude sajand”.

Lauri Laaguse ja Owe Peterselli loodud ning Marju Läniku esitatud “Süda silmades” on meie tabeli liider juba kümnendat korda – palju-palju õnne! Toetust kogunes sedapuhku 18%, jättes seljataha Marju eelmise hiti “Võta kinni mu käest”, mille lõppskooriks jäi 15,71%.

Nagu mainitud, siis edasi pääsevad ka Carol Suurevälja ja Varaani “Mängude sajand”, Karl-Erik Taukari “Ei” ning samuti Merit Männiste “Don’t Hold Me Down”, millel kena numbrikombinatsioon – viies koht, eelmisel nädalal samuti viies ja kokku kirjas viis nädalat. Arvake, mitmes on Meriti laul hetkel raadiojaama Kadi tabelis Kadi Tosin? Viies.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #128 (13. november):

1 (1) [10] Marju Länik “Süda silmades” (18%)
2 (3) [26] Marju Länik “Võta kinni mu käest” (15.71%)
3 (4) [8] Carol Suurevälja feat. Varaan “Mängude sajand” (15.66%)
4 UUS [1] Karl-Erik Taukar “Ei” (15.44%)
5 (5) [5] Merit Männiste “Don’t Hold Me Down” (13.58%)

6 UUS [1] Super Hot Cosmos Blues Band “Luxexpress” (12.55%)
7 (2) [3] Miina Rikka “Maga edasi” (4.58%)
8 UUS [1] Elephants From Neptune “Love Drinks Me” (1.91%)
9 UUS [1] Maian “Say It First” (1.58%)
10 UUS [1] Justament “November” (0.98%)

Hääli: 1833 (Tänud!)

Usinamad MuusikaPlaneedi lugejad on kursis, et sellest tabelist pääseb alati edasi ainult esiviisik, seega on meil järgmise esmaspäeva pingeriviks vaja ka uusi tulijaid. TOP 5 lauludele asuvad seekord konkurentsi pakkuma:

  • Curly Voices “Mul on hea”
  • Jarek Kasar feat. Saara Kadak “Mina jään ellu”
  • Regina “Nii”
  • Respekt feat. Jane Kruusmaa “Röövitud isa”
  • Sunset Waves “Tagasi alguses”

Gallup asub, nagu ikka, lehe paremas servas ja läheb lukku pühapäeval, 19. novembril kell 23:59. Tuld! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.