SIGNE HANSEN AVALDAS OMAKIRJUTATUD LOO “IGAÜKS SEDA NÄEB”

Laulja ja laulukirjutaja Signe Hansen üllitas peale pikka vaikust uue loo. 

Värvilises sügises küpsenud lugu räägib asjatute lootuste hellitamisest ja minevikus elamisest. “Täpselt nii on päriseluski: teinekord võime näha juhuseid, kui suhte üks pool veel pikalt igatsedes kuu poole ulub, samas kui teine juba Julie Andrews’i kombel aasadel kepsleb,” selgitab autor tagamaid. Kuigi loo sisu võib Hanseni sõnul tunduda ääretult traagiline, on tegemist ikkagi mõnusa biidi ja kaasahaarava meloodiaga hea tuju looga.

Täiesti uue koosseisuna teevad Hanseni taustabändis kaasa muusikasõpradele tuttavad nimed- Vilho Meier kitarril, Taaniel Pogga klahvpillil, Madis Fuchs basskitarril ja Ilja Sharapov trummidel.

Signe Hansenit tunneb nii mõnigi hoopis lauluõpetajana ja hetkel täiendab ta end pedagoogika vallas magistriõppes. Tundide andmine arendab Hanseni arvates lauljat palju ja seda eriti vokaaltehnilises mõttes. “Õpilastega töötades tuleb leida lahendusi erinevatele üleskerkivatele vokaalprobleemidele ja seeläbi suudan juba ka ise endale nii-öelda õpetaja olla,” ütleb ta oma tööde ja tegemiste kokkuvõtteks.

“Igaüks seda näeb” on salvestatud Slim Music Stuudios ja selle on masterdanud Janek Kivi (Heliala).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.