KUULA KARL-ERIK TAUKARI VÄRSKET SINGLIT “EI”!

29. detsembril toimuvaks Saku Suurhalli kontserdiks valmistuv Karl-Erik Taukar ilmutas uue singli oma viimaselt stuudioalbumilt “Kaks”. Lugu kannab nime “Ei”, selle autoriteks on Stig Rästa ja Fred Krieger.

“Eesti keele üks lühemaid, aga resoluutsemaid sõnu,” kommenteeris uue loo pealkirja Karl-Erik Taukar ise. “Mõned ei oska seda öelda, teised ei suuda selle kuulmisega leppida. Selle loo peategelane kuulub pigem teise kategooriasse,” rääkis Taukar.

“Oleme võtnud bändiga avalikest esinemistest puhkuse aasta lõpuni. Saku Suurhallis soolokontserdi korraldamine on hullumeelne ettevõtmine – ükski eestikeelne artist pole seda kunagi varem teinud, aga õnneks meis nooruslikku uljust jagub,” muigab Karl-Erik Taukar oma senise elu suurima kontserdi planeerimisest rääkides. “See annab võimaluse meile ehitada show üles täpselt nii ja sellise produktsiooniga nagu ise õigeks peame. Olen kindel, et sellest saab igas mõttes eriline õhtu!”

Karl-Erik Taukari aastalõpu suurkontsert toimub aasta viimasel reedel, 29. detsembril Saku Suurhallis. Piletid müügil Piletilevis.

Video: Aarto Hiiemaa.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.