LIIS LEMSALUL ILMUB NOVEMBRI LÕPUS PLAAT “+1”, MILLEL LEIDUB KA DUETT OTT LEPLANDIGA

Novembri lõpus jõuab müügile Liis Lemsalu kauaoodatud eestikeelne stuudioalbum “+1”.

Albumil on segu juba tuntumatest paladest ning kuhjaga ka täiesti uut avastamisrõõmu. Plaadilt leiad eelmisel aastal Eestis enim mängitud hittloo “Sinu ees” ja fännide tungival soovil Eesti Laulu finaalloo “Keep Running” nii eesti- kui ingliskeelse versiooni.

Uued lood on suures osas valminud koostöös aasta produtsendiks valitud Bert Prikenfeld’iga. Lisaks annavad autoritena oma panuse Ewert Sundja, Ott Lepland, Aapo Ilves, Daniel Levi Viinalass ning mitmed välismaised artistid. Justnimelt Otiga on plaadil ka üllatuslik duett “Süda taob”. Taustalauljatena astuvad mitmes loos üles Eesti vaieldamatult parimad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Albumi lõppviimistlus on tehtud Soomes. 

“+1” on album, mille tulekut on Liis väga oodanud ning millesse ta on ka ise väga palju lisaks laulmisele muusika ja sõnade kirjutamise näol panustanud. “Tea, et see on tükike minust ja iga lugu avab uue peatüki,” võtab Liis albumi kokku.

Tracklist:

01. Sinuga koos
02. Aeg on käes
03. Kõik
04. Ei peatu
05. Püüab meid
06. Uneliiv
07. Sinu ees
08. Hingata
09. Vilelugu
10. Süda taob (feat. Ott Lepland)
Lisalugu: Keep Running

Albumi esitluskontsert toimub 30. novembril Tallinnas, täpsem info tulekul.

Esitlused toimuvad ka:

8. detsembril kell 18:00 Tallinnas, Solarise Apollos
21. detsembril kell 18:30 Tartu Kaubamaja Apollos

Muusikapoes Lasering on plaat saadaval 24. novembrist, Apollo kauplustes 27. novembrist.

2 kommentaari

  1. 6. nov. 2017 @ 13:09

    […] nädalal kirjutasime, et novembri lõpus näeb ilmavalgust Liis Lemsalu eestikeelne album “+1”. Mainisime […]

  2. 10. nov. 2017 @ 16:51

    […] toimub 30. novembril Tallinna vanalinnas asuvas Helios Hall’is. Avaldasime hiljuti ka plaadile jõudvate lugude pealkirjad, mille hulka sattus esialgse väärinfo tõttu viga – ja puudutab see Liis Lemsalu ning Ott […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: