KURJAM ESITLEB TARTUS KIIRET JA VIHAST ALBUMIT

Mõne nädala eest andis Kurjam ülieduka plaadiesitluskontserdi Tallinnas ning pärast põgusat toibumist leiab suurejoonelise esitlusetenduse teine vaatus aset juba sel reedel Tartus.

Kurjami uus album “Surm tappis ära” on salvestatud Tartu laululaval asuvas Clockwork stuudios möödunud talvel ning on ühtlasi ansambli viies ametlik album, olles kiirem, vihasem ja kontseptuaalsem, kui senised väljaanded.

“Kuue aasta eest ilmus Kurjami jaoks väga edukas album “Kuumalaine Stroomi rannas” ja pärast väga jõulist loorberitel puhkamist jõudsime möödunud talvel lõpuks selleni, et salvestasime mõne nädalaga lood ära,” võttis ansambli liider Marko Sigus lühidalt kokku plaadi saamisloo.

“”Surm tappis ära” näol ei ole tegu enam “Kuumalaine Stroomi rannas” stiilis kontoripungiga, vaid lauludel on lausa ajalooline mõõde. Lood “Surm tappis ära”, “1227” ja “Vanapaganist” moodustavad soome-ugri paganliku triloogia ja räägivad ajaloost nagu see tegelikult oli, mitte nagu ajalooõpikutes kirjas on,” lisas Sigus.

Lisaks Kurjamile astub publiku ette ka Tallinna esitluskontserdil toetava sõbrakäe ulatanud ska-punki viljelev ansambel Müstika ning plaadimängijate taha barrikadeeruvad DJ Neeme Lopp ja DJ Margus Talvik. Õhtut alustab aga üllatuskülalisena noorte ornitoloogiahuviliste huumoripungi bänd Sitaharakas.

Genialistide klubi avab Kurjami plaadiesitluspeo tarvis uksed reedel, 3. novembril kell 21.00.

Plaadi nimilugu:

Kuula ka Genklubi intervjuud bändiga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.