ANNE ADAMS ESITLEB 4. NOVEMBRIL PÄRNU KESKUSES ÄSJA ILMUNUD ALBUMIT “LÄINUD AEGADE MÕTTED”

Tänavu möödub Anne Adamsil 25 aastat esimese helikandja “Hellad ajad” salvestamisest. Koos sõprade-muusikutega ning koostööpartneritega tähistas lauljatar 3. septemberil lavategevuse juubelit tähtpäevakontserdiga Vanamõisa Vabaõhukeskuses. Juubeli puhul andis Adams välja ka uue CD-plaadi “Läinud aegade mõtted”, kus on värskendatud kujul ka mitmed vanad laulud Anne esimese plaadi pealt.

4. novembril kell 15:30 ootab Anne Adams oma häid sõpru ja laulude austajaid Pärnu Apollo raamatukaupluses, kus esitleb oma uut plaati, räägib laulude saamislugudest ja esitab värskelt plaadilt laule.

Kuula plaadilt pärit laulu “Veel tollel tänaval on Supilinna maitset” koos Jaan Söödiga:

1 vastus

  1. 29. okt. 2017 @ 12:04

    […] Tänavu möödub Anne Adamsil 25 aastat esimese helikandja “Hellad ajad” salvestamisest. Koos sõprade-muusikutega ning koostööpartneritega tähistas lauljatar 3. septemberil lavategevuse juubelit tähtpäevakontserdiga Vanamõisa Vabaõhukeskuses. Juubeli puhul andis Adams välja ka uue CD-plaadi “Läinud aegade mõtted”, kus on värskendatud kujul ka mitmed vanad laulud Anne esimese plaadi pealt. 4. novembril kell 15:30 ootab Anne Adams oma … Loe edasi ANNE ADAMS ESITLEB 4. NOVEMBRIL PÄRNU KESKUSES ÄSJA ILMUNUD ALBUMIT “L&Aum… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: