KUULA LAULU HEDVIG HANSONI TALVISELT PLAADILT!

Oleme MuusikaPlaneedis juba kirjutanud, et kodupubliku hingekeeli puudutav lauljanna Hedvig Hanson annab järgmisel nädalal, hingedepäevaks välja oma uue albumi “Talvine soojus”, mille esitlus toimub detsembri alguses Jõulujazzil. Sellelt plaadilt saab nüüd SoundCloudi lehel kuulata laulu nimega “Või mulle tundus vaid”.

Peagi ilmuva plaadi tutvustus:

Hedvig Hanson – vokaal, Kalle Pilli – kitarr, Joel Remmel – klahvpillid, Heikko Remmel – kontrabass, Ramuel Tafenau – trummid.

Salvestatud septembris 2017 ERR stuudios, salvestus ja kokkumäng – Siim Mäesalu.

1 vastus

  1. 27. okt. 2017 @ 12:45

    […] Oleme MuusikaPlaneedis juba kirjutanud, et kodupubliku hingekeeli puudutav lauljanna Hedvig Hanson annab järgmisel nädalal, hingedepäevaks välja oma uue albumi “Talvine soojus”, mille esitlus toimub detsembri alguses Jõulujazzil. Sellelt plaadilt saab nüüd SoundCloudi lehel kuulata laulu nimega “Või mulle tundus vaid”. Peagi ilmuva plaadi tutvustus: Hedvig Hanson – vokaal, Kalle Pilli – kitarr, Joel Remmel – … Loe edasi KUULA LAULU HEDVIG HANSONI TALVISELT PLAADILT! → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: