TARTU ANSAMBEL JELLY RUE TULI VÄLJA PLAHVATUSLIKU MUUSIKAVIDEOGA

Jelly Rue singel “Gravity” sai plahvatusliku muusikavideo, kus nelja minuti jooksul paiskub õhku kaheksa kilogrammi värvilist riisijahu ning susiseb 14 tossupommi.

Bändi esindaja ja vokalisti Anni sõnul sai muusikavideo üles võetud Tartus Raadi lennuangaari kõrval asuvas mahajäetud laohoones.

“Saime juhtumisi teada, et Tartus Raadil asuvad ühed maha jäetud laohooned ja vana lennuangaar, mis nägi visuaalselt väga huvitav välja. Käisime vaatamas ja üksmeelselt otsustasime, et teeme video seal,” ütles ta.

Ann lisas, et maja industriaalne atmosfäär andiski tõuke teistmoodi video tegemiseks. “Nähes meie potentsiaalset võttepaika, tulidki pähe juba uued mõtted tossust, värvist ja mäkerdamisest ning nii see mõte lõpuks videoks ka realiseerus,” rääkis bändi vokalist.

Jelly Rue on Tartu indie-pop-rock ansambel, mis tegutseb 2014. aastast. Bändi moodustavad Ann (vokaal), Germo (kitarrid), Kaspar (bass) ja Roland (trummid). Oma tegutsemisaja jooksul on bänd osalenud mitmetel festivalidel ja muuhulgas pälvis bändi solist Ann Tartu Tudengipäevad 2016 tudengibändi konkursil parima vokalisti tiitli.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.