THE SOUNDI ESIMENE MUUSIKAVIDEO!

Ilmunud on The Soundi esimene muusikavideo nende singlile “Aeg on see”.

“Aeg on see” on The Soundi teine singel, mille loo sõnum on meile kõigile arusaadav ja äratuntav: kui oled leidnud midagi olulist, siis enne kui sellest lahti lased või alla annad, proovi võimalusel sellest ikkagi kinni hoida.

Singlile sai tehtud korralik muusikavideo, mis on The Soundi jaoks esimene. See filmiti väga salapärases ja omamoodi ka kuulsas Kirna mõisas. Videos on näha kaunist tantsu, mille koreograafia on laulu sõnade järgi kokku pannud andekas Keithy Kuuspu.

Ansambel plaanib sel aastal avaldada veel paar muusikavideot ning ka debüütalbumi.

The Sound Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.