ANNE ARRAKU METALBÄND PORTREAD AVALDAS SÕJATEEMALISE SINGLI

Sümfoonilist metalit viljelev Eesti bänd Portread esitleb oma uut sõjateemalist singlit “Dark Net Army”. Lugu annab aimu, milline saab olema nende peatselt ilmuv täispikk album.

Loo temaatika on võrreldav tänapäeva terrorisõdadega, kus vaenlane juhib oma aktsioone niiöelda kulisside tagant ja seetõttu on nende vastu raske võidelda. “Dark Net Army” räägib samuti kättesaamatust vaenlasest, milleks on häkkerite armee, kes võitleb ühiskonna korralduse vastu, põhjustades oma tegevusega suurt kahju. Ka meie Pronksiöö on kõige lähedasem näide sellele, kuidas digimaailm võib sattuda rünnakute ohvriks.

Portread’i juured ulatuvad ühte esimesse Eesti metalbändi Obscured ja selle laulja Anne Arrak on tuntud saatest “Eesti otsib superstaari”. Bändi esimene plaat näeb ilmavalgust juba õige pea.

Bändi tegemistel ja lugudel saate silma ja kõrva peal hoida Facebookis, SoundCloudis, Instagramis ja Twitteris.

1 vastus

  1. 2. okt. 2017 @ 8:50

    […] Sümfoonilist metalit viljelev Eesti bänd Portread esitleb oma uut sõjateemalist singlit “Dark Net Army”. Lugu annab aimu, milline saab olema nende peatselt ilmuv täispikk album. Loo temaatika on võrreldav tänapäeva terrorisõdadega, kus vaenlane juhib oma aktsioone niiöelda kulisside tagant ja seetõttu on nende vastu raske võidelda. “Dark Net Army” räägib samuti kättesaamatust vaenlasest, milleks on … Loe edasi ANNE ARRAKU METALBÄND PORTREAD AVALDAS SÕJATEEMALISE SINGLI → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: