MÕNED INFOKILLUD

  • Populaarne ansambel Patune Pool on saanud valmis uue laulu pealkirjaga “Tahan ma”, mida esitatakse esmakordselt avalikult täna, 29/09 Pärnu Kuursaalis toimuval kontserdil.
  • Endisest elektroonilise muusika kollektiivist Cartoon välja kasvanud Lemon Fight rõõmustab sotsiaalmeedias selle üle, et nende esimene singel “I Got Time For You” on jõunud Leedu Power Hit Radios esikohale. Neile teeb rõõmu seegi, et lugu on Spotify’s kuulatud üle 100 000 korra. LF liikmed lisavad, et juba oktoobris kuuleb neilt uut laulu!
  • Alati üllatusi pakkuv räppar Tommy Cash (pildil) õrritab aga Facebookis fänne sellega, et kui seda fotot jagatakse vähemalt 2000 korda, avaldab ta värske singli. Selle artikli kirjutamise ajal, mil postituse avalikustamisest möödus täpselt 24 tundi, on jagamisi juba 1335, nii et lootust on! 🙂
  • Läti bändidest teatakse Eestis kindlasti kõige enam kollektiivi Brainstorm, mis esindas 2000. aastal Lätit Eurovisiooni laulukonkursil palaga “My Star”, saavutades kolmanda koha. Brainstormi sotsiaalmeediasse on viimasel ajal tulnud vihjeid selle kohta, et nad on teinud koostööd meie ansambliga Ewert and The Two Dragons. Tõenäoliselt on tegu kahe populaarse bändi ühise singliga, igaljuhul täpsemalt kuuleb sellest projektist järgmisel nädalal. Arvatava laulu arvatav nimi on “We Wait For The Light”.
  • Eesti-Ukraina folkmuusikat mängiv ansambel Svjata Vatra, mille ninameheks Ruslan Trochinsky, esitleb pühapäeval, 1. oktoobril kell 16:05 Raadio 4 saates DEMO oma uut lugu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.