KUHU ON KADUNUD SUNSET WAVES?

Keila popduost Sunset Waves, kelle populaarsemad lood on “Sinu juurde tagasi” ja “Nii kõik jääb”, pole juba pea aasta aega midagi kuulda olnud. Kas kollektiiv ikka tegutseb veel? MuusikaPlaneet otsustas meestega ühendust võtta, et küsida, kas ja millal neilt värsket materjali tuleb. 

“Meil on läinud töiselt ja kenasti, Sunset Waves tegutseb ikka edasi,” vastati MuusikaPlaneedile. “Oleme stuudios ja bändiruumis tööd teinud ja uut põnevat materjali välja mõelnud, sellest ka pisikene paus. Uus lugu on tulemas üsna pea… eeldatavasti järgmisel kuul.”

Ansamblisse kuuluvad Deno Külvet ja Roland Saks ning nende seni viimane singel pealkirjaga “Kadunud mees” ilmus novembris 2016. Õnneks – nagu selgus – ei ole mehed ise avalikkuse jaoks siiski kadunud ja peagi on oodata uut kraami! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.