KALLE SEPP & LOCOMOTIIV AVALDAS VÄRSKE SINGLI “MÄNG”

Täna andis eelmise hooaja näosaate võitja Kalle Sepp oma bändiga Locomotiiv välja uue singli pealkirjaga “Mäng”.

“”Mäng” on tempokas pop-lugu, mis jutustab artisti ümberkehastumisest ja maskidest, mida me kõik aeg-ajalt kanname,” kirjeldas Kalle Sepp uut laulu. “Loo muusika autoriks on Mikk Tammepõld ja teksti kirjutasime Mikuga koos,” lisas Sepp.

Samanimeline debüütalbum ilmub juba oktoobris. Debüütalbumil on kokku kümme lugu, millest varasemalt on kuulajale tuttavad singlid “Viirastus”, “Luban, et homme” ning “Ära päri”. “Oleme suve jooksul selle albumi kallal kõvasti vaeva näinud ning neid lugusid Locomotiivi kontsertidel mänginud,” rääkis Sepp. Ta lisas, et suur töö on tehtud ning plaat saab olema väga mitmekülgne. “On mida oodata,” kinnitas ta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.