KUULA FILMI “MINU NÄOGA ONU” LÕPULUGU

Muusik ja helilooja Sten Sheripov avaldas filmi “Minu näoga onu” lõpuloo “We Can Be Together”, esitajaks The Invisible Mother.

“Kujutlege Neitsisaarte randa AD 1980. Topless supermodell hõljumas kiiskavvalgel jahil türkiissinises laguunis, saatjaks patshokkpintsakus lõvilakaga miljardär, taevas, kuhu ei lubata ühtegi pivetupsu, sisekõrvas katkematult kõlamas Cliff Richardi ja Rod Stewardi popurrii. Keegi ei tea veel midagi koletis Irmast, mis selle paradiisi 37 aastat hiljem minema pühib. Aga miski ei kao kunagi päriselt,” kirjeldas Andres Maimik värsket lugu.

Andres ja Katrin Maimiku “Minu näoga onu” räägib lahutusjärgses masenduses muusikakriitikust Hugo Terasmaast, kes soovib hakata oma elu taas üles ehitama, kui tema ukse taha ilmub ootamatult tema isa, džässmuusik Raivo. Kiusliku loomuga vanamees teatab, et ta on kohe-kohe suremas ja ootab ainsalt pojalt enda eest hoolitsemist. Kui aga meeste ellu ilmub atraktiivne psühhoterapeut Marian, hakkavad isa ja poeg naise tähelepanu pärast omavahel konkureerima.

Film jõuab kinodesse 21. septembril.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.