MUUSIKAPLANEEDI TOP KÜMNES HAKKAS KEHTIMA MITU UUT REKORDIT

Eelmisel nädalal sünnipäeva tähistanud ning värske singli “Süda silmades” välja andnud laulja Marju Länik on MuusikaPlaneedi TOP Kümnes ühe rekordi juba püstitanud – tema pala “Võta kinni mu käest” on siin kõige kauem (15 korda) esikohal olnud. Täna langes laul teiseks, kuid Marju tegi ühe uue rekordi – nimelt pole siinses pingereas varem keegi suutnud samas tabelis hõivata nii esimest kui teist positsiooni.

MP TOP 10-s liidrikohale tõusnud loo “Süda silmades” muusika autor on Lauri Laagus, sõnad kirjutas Owe Petersell. Laul kogus esimesel tabelinädalal 26,27% häältest ning hõbemedalil asub nüüd, nagu mainitud, samuti Marju Läniku pala – “Võta kinni mu käest” skooris 21,4% häältest.

Pronksikohale jõudis vaid 14-aastane Mikk Kaasik oma debüütlooga “Koolitee”, mille autoriteks on Egert Kanep ja Allan Kasuk. Nii noort lauljat meil polegi siin tabelis varem olnud, nii et õnne ka selle loo tiimile!

Eelmisel nädalal olid MuusikaPlaneedi lugejad hääletamisel erakordselt hoos ning hääli kogunes lausa 944, mis on selle tabeli hääletusrekord. Aitäh kõigile, kes oma lemmikuid toetasid ja näis, millal maagilised 1000 häält ületatud saab! 🙂

MuusikaPlaneedi TOP 10 #119 (11. september):

1 UUS [1] Marju Länik “Süda silmades” (26.27%)
2 (1) [17] Marju Länik “Võta kinni mu käest” (21.4%)
3 UUS [1] Mikk Kaasik “Koolitee” (16.21%)
4 (3) [7] Ariadne “Take It Slow” (12.82%)
5 (2) [8] Hilised Ärkajad “Lindude keel” (11.97%)

6 (4) [3] Kadi Toom Bänd “Teekond läbi su varjude” (8.37%)
7-8 UUS [1] Maria Gertsjak “Peegeldus” (1.17%)
= (5) [5] TREVOR “Raekoja platsil” (1.17%)
9 UUS [1] Liis Lemsalu “Ei peatu” (0.42%)
10 UUS [1] Seaduskuulekus “Vakka (Teen mida ise tahan)” (0.21%)

Hääli: 944 (Tänud!)

Nagu ikka, pääseb edasi TOP 5 ja kohad 6-10 vahetavad värskes gallupis välja viis uut tulijat:

  • Empiré “Follow You”
  • Evelin Kivi “Just the Start”
  • Go Away Bird “Coca-Cola”
  • Kapa feat. MC Lapins “Koolipoisi mured”
  • Ouu “Payday”

Gallup asub lehe paremas servas ja läheb lukku pühapäeva, 17. septembri hilisõhtul. Tuld! 🙂

1 vastus

  1. 12. sept. 2017 @ 5:44

    […] Eelmisel nädalal sünnipäeva tähistanud ning värske singli “Süda silmades” välja andnud laulja Marju Länik on MuusikaPlaneedi TOP Kümnes ühe rekordi juba püstitanud – tema pala “Võta kinni mu käest” on siin kõige kauem (15 korda) esikohal olnud. Täna langes laul teiseks, kuid Marju tegi ühe uue rekordi – nimelt pole siinses pingereas varem keegi suutnud … Loe edasi MUUSIKAPLANEEDI TOP KÜMNES HAKKAS KEHTIMA MITU UUT REKORDIT → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: