GO AWAY BIRD PANI KARASTUSJOOGI LAULU SISSE

Go Away Bird lasi välja uue singli ja muusikavideo “Coca-Cola”.

“Coca-Cola” on esimene singel Go Away Birdi järgmisel aastal ilmuvalt teiselt plaadilt. “Laul, ma loodan, rõhutab meie elu ja meie maailma absurdsust. Aga see ei tähenda, et sel kõigel üldse mõtet poleks,” ütles loo autor Stanislav Bulganin.

Laulu salvestas ja miksis Tartus Ö Stuudios heliprodutsent Martin Kikas. Gabriela Liivamägi kaunid pildid monteeris videoks kokku bändi paljude videote autor Jüri-Illimar Reinberg-Shestakov.

Go Away Birdy debüütalbum “Sleep On It” oli käesoleva aasta Eesti Muusikaauhindade nominent parima debüütalbumi kategoorias. Sel laupäeval, 9. septembril annab bänd üle pika aja kontserdi Von Krahlis koos Ans. Anduri ja Haldiga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.