OUU UUS VIDEO ON ROKIKUMMARDUS TÖÖTAVALE MEHELE!

Eesti kurikuulsaim indie-uutjate punt Ouu avaldas peagi ilmuvalt poolpikalt helikandjalt laulu “Payday” muusikavideo. “Payday” on vaid üks viiest singlilaadsest laulukogumikust nimega “Papa Solveig”, mis näeb ilmavalgust sügise alguses.

Bändi bassisti ja video režissööri Jaan Sinka sõnutsi räägib video töömehe raskest saatusest: “See on justkui visuaalne rännak kõige keskpärasema töömehe hingeellu – kuidas ta suudab endaga toime tulla selliselt, et spontaansetel eluradadel ekseldes säilitada 100% hard suhtumine.”

“Laul ise on üks nurk eepilisest popirokipentagonist, mis on aastatega meie mõtetesse ladestunud. Nüüd tundus olema täitsa õige hetk, et need laulud kätte võtta ja paljastada – on aeg hakata andma kontserte, mis on veelgi rohkem täis särtsu ja välku,” toonitas bändi kitarrist-vokalist Hyrr Innokent Vainola.

Ansambel Ouu astub taas lavalaudadele septembrikuu lõpus ja seda eelkõige just Tartus – 29. septembril leiab Genialistide klubis aset “Papa Solveig” EP esitlus, kus koos Ouuga tuleb lavale ka ülehelikiirusel populaarsust koguv kollektiiv Mees Incorporated. Samuti on võimalus näha Ouud esinemas aga juba nädal aega varem 23. septembril Taaralinnas toimuval Pralle promenaadil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.