CURLY STRINGS ESITLEB 4. SEPTEMBRIL SOLARISE KESKUSES ALBUMIT “HOOLIMA”

Esmaspäeval, 4. septembril kell 17:00 toimub Tallinnas, Solarise Keskuse Apollos palavalt armastatud ansambli Curly Strings uue plaadi “Hoolima” esitlusõhtu!

Curly Stringsi muusika peamisteks alustaladeks on intensiivne ja mänguline musitseerimine, meeldejäävalt ilusad meloodiad ja siiras esitus. Esitlusel tutvustatakse ansambli kolmandat albumit “Hoolima”. Plaadi peal on tempokamaid ja rahulikke laule ning paar instrumentaali, mille läbivateks joonteks on siirus, positiivsus. Kui mõni laul ongi kurvemapoolsem, siis on see tunne aus, läbipaistev ja hooliv, mitte etteheitev ega kuri. Kõik palad on ansambel loonud ise koostöös mitmete tunnustatud eesti poeetidega (Aapo Ilves, Jaan Pehk, Juhan Aru). 

Ära lase head võimalust käest! Solarise raamatukaupluse Apollo hubases keskkonnas saab tutvuda bändi liikmetega, nautida tasuta eksklusiivset minikontserti ning loomulikult küsida uuele plaadile autogramme.

Täiendatud kell 13:13: Reedel, 8. septembril kell 18:00 toimub helikandja esitlus ka Tartu Kaubamaja III korruse aatriumis, kohe Apollo kõrval asuval rõdualal.

Meeldetuletus: MuusikaPlaneedis on 31. augusti keskpäevani käimas ansambli parima laulu valimine. Curly Stringsi TOP 10-ne toome teieni samal päeval. Nii et kui Sa pole lehe vasakus servas asuvas gallupis hääletanud – veel on aega! 🙂

2 kommentaari

  1. 30. aug. 2017 @ 3:42

    […] Esmaspäeval, 4. septembril kell 17:00 toimub Tallinnas, Solarise Keskuse Apollos palavalt armastatud ansambli Curly Strings uue plaadi “Hoolima” esitlusõhtu! Curly Stringsi muusika peamisteks alustaladeks on intensiivne ja mänguline musitseerimine, meeldejäävalt ilusad meloodiad ja siiras esitus. Esitlusel tutvustatakse ansambli kolmandat albumit “Hoolima”. Plaadi peal on tempokamaid ja rahulikke laule ning paar instrumentaali, mille läbivateks joonteks on … Loe edasi CURLY STRINGS ESITLEB 4. SEPTEMBRIL SOLARISE KESKUSES ALBUMIT “HOOLIMA” → […]

  2. 31. aug. 2017 @ 21:42

    […] juba kirjutanud, et õige pea toimuvad Curly Stringsi värske albumi “Hoolima” esitlused – 4. […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: