VEIDI BOMBILLAZE TEGEMISTEST

Maikuus said raggamastad ansamblist Bombillaz valmis päikselise laulu “Sun is Shining”.  Tegu olevat esimese singliga peatselt Indias, plaadifirma Roots of Pushkar Records alt ilmuvalt Bombillaze uuelt kauamängivalt. Kuna kätte on jõudnud juba augusti lõpp, otsustas MuusikaPlaneet bändilt uurida, mis seis albumiga hetkel on.

“Plaat tuleb kindlasti, aga vahepealne majandusliku keskkonna äkiline muutumine Indias (rahareform ja uute maksude kehtestamine) on pannud asja venima,” saime ansamblilt vastuseks.

“Hetkel on plaadi valmimine lükkunud oktoobrikuusse. Bombillaze plaadiesitlustuur Indias lükkub samuti 2018. aasta kevadele. Eesti poelettidele jõuab plaat esialgu limiteeritud koguses loodetavasti novembris, aga Indias käib kõik nagu jumal tahab ja sellepärast ei julge hetkel veel kindlaid kuupäevi kinnitada. Kindel on see, et plaat tuleb ja välja annab selle Roots of Pushkar Records. Äge plaadimaterjal on salvestatud, miksitud, masterdatud ning isegi esialgse plaadikujundusega on bänd tutvunud. Tuleb lahe plaat, ehedas India võtmes. Oktoobri teises pooles tuleb siiski esialgne väike, aga eksklusiivne plaaditutvustusega seotud tuur Bombillaze frontmani KillBaba ja Bashment FM legendaarse DJ Tarrvi Laamanni osavõtul, kus tehakse vähemalt 3 ägedat pidu valitud seltskondadele Delhis, Rishikeshis ja Pushkaris.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.