KUULA LAULU JÄRGMISEL AASTAL TELEEKRAANILE JÕUDVAST SARJAST “LITSID”

Küllap on paljud teist kuulnud, et järgmise aasta alguses jõuab TV3 ekraanile Mart Sanderi menuromaanil põhinev telesari “Litsid”. YouTube’ist saab juba vaadata mitmeid stseene sellest sarjast ning neljapäeva hilisõhtul lisandus sinna taaskord värske klipp, seekord koos lauluga.

Video tutvustus: “On jaaniõhtu aastal 1940. Eesti vabadus on paari päeva eest hävitatud. Võidupüha tähistamine ja rahva kogunemised on Nõukogude okupatsioonivõimude poolt keelatud. Sellest hoolimata kogunevad inimesed kõikjal üle maa, lootes sel romantilisel ööl, et kogu riiki halvanud kaos lõpeks nagu nõiaväel. Keegi ei aima, et järgmisel korral saavad inimesed Võidupüha ja jaanilaupäeva vaba rahvana tähistada alles poolsada aastat hiljem.

“Armastus” oli telesarja “Litsid” I hooaja viimase võttepäeva kõige viimane stseen, mille salvestasime 21. augusti hilisõhtul Sausti Mõisa aias.

Muusika ja sõnad: Mart Sander. Esitab: Andres Dvinjaninov ja “Litside” näitlejate ansambel.

Telesari “Litsid” jõuab eetrisse TV3 vahendusel Eesti Vabariigi 100. juubeliks.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.