KUULA: DANIEL LEVI “ALL I NEED (AVOID DAVE REMIX)”

Konkursil Eesti Laul 2017 osalenud Daniel Levi lugu “All I Need” on saanud värske kuue – palast ilmus Avoid Dave’i remiks.

1. septembril esinevad Daniel Levi ja Avoid Dave Tallinnas, kohvikus Sinilind, kus toimub Avoid Dave’i albumi “Up Against the Glass” esitlus. Lisaks astutakse 14. septembril üheskoos üles ka Tartu Erinevate Tubade Klubis.

1 vastus

  1. 24. aug. 2017 @ 2:45

    […] Konkursil Eesti Laul 2017 osalenud Daniel Levi lugu “All I Need” on saanud värske kuue – palast ilmus Avoid Dave’i remiks. 1. septembril esinevad Daniel Levi ja Avoid Dave Tallinnas, kohvikus Sinilind, kus toimub Avoid Dave’i albumi “Up Against the Glass” esitlus. Lisaks astutakse 14. septembril üheskoos üles ka Tartu Erinevate Tubade Klubis. Filed under: … Loe edasi KUULA: DANIEL LEVI “ALL I NEED (AVOID DAVE REMIX)” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: