RAADIO SKY PLUS MÄNGIS MAIANI DEBÜÜTSINGLIT “SAY IT FIRST”

Maian "Say It First"

Täiendatud 18. augustil

Kevadel toimunud Eesti Laul 2017 finaalis saavutasid Karl-Kristjan, Whogaux ja Maian looga “Have You Now” tubli neljanda koha. Suvel sõlmis Maian lepingu plaadifirmaga Universal Music ning avaldas täna, 18. augustil oma debüütsingli “Say It First”, mille esmaesitlus toimus neljapäeval raadios Sky Plus.

Kuula Maiani intervjuud raadiojaamale (laul “Say It First” algab kümnendal minutil):

Lugu saab kuulata Spotifys, Deezeris, iTunesis.

1 vastus

  1. 18. aug. 2017 @ 1:51

    […] Kevadel toimunud Eesti Laul 2017 finaalis saavutasid Karl-Kristjan, Whogaux ja Maian looga “Have You Now” tubli neljanda koha. Suvel sõlmis Maian lepingu plaadifirmaga Universal Music ning avaldab homme, 18. augustil oma debüütsingli “Say It First”, mille esmaesitlus toimus täna raadios Sky Plus. Kuula Maiani intervjuud raadiojaamale (laul “Say It First” algab kümnendal minutil):Filed under: Debüüt, … Loe edasi RAADIO SKY PLUS MÄNGIS MAIANI DEBÜÜTSINGLIT “SAY IT FIRST” &rar… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: