EESTI MUUSIKAMAASTIKULE PÜRGIVAD BRÄD PITT PULL JA MÄTT DEEMON

Bräd Pitt Pull & Mätt Deemon on uus Eesti pop-räpi duo, kes võtab muusika loomist kergelt ning huumoriga.

“Meie lood rõõmustavad kuulajate meeli oma lihtsusega, kergesti meeldejäävate viiside ja kaasalaulma panevate sõnadega. Lood räägivad Eesti elu igapäevastest teemadest, mis puudutavad meid kõiki ning kui saame viskame nalja selle üle, mida inimesed kipuvad võtma liiga tõsiselt,” kommenteerisid muusikud.

“Viin Diisliga” on lugu just sellest kuidas noorel mehel tuleb oma tüdruksõber peolt koju viia oma vana diiselautoga, samas annavad sõnad ka võimaluse seda olukorda mõista pisut teisiti. “Hetkel eelistame oma isikud anonüümsena hoida ning nutitelefoni äpid võimaldavad seda suurepäraselt. “Viin Diisliga” lugu palusime kaasa laulma ühe Eesti lauljanna ning tema esineb antud loos varjunime Rehanna all,” selgitasid duo liikmed.

Duol on plaanis oma järgmiste lugude videote juures kasutada oma fännide abi ning varsti kutsuvad oma Facebooki lehel fänne üles registreeruma uue video võtetele.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.