NAISED KÖÖGIS ANNAB AUGUSTIS KOLMTEIST KONTSERTI ÜLE EESTI

Ansambel Naised Köögis – Kristiina Ehin, Katrin Laidre, Sofia Joons ja Kairi Leivo – sai suve algul valmis oma uue plaadi “See tantsusaal on nugadega kaetud” ja esitleb seda alates 5. augustist üle Eesti toimuval kontsert-ringreisil. Plaadil on uusi lugusid neliteist, aga plaanis on ka mõned vanemad lemmiklood kaasa võtta.

Nüüd, mil suvi on küpsenud ja augustikuuööd on veel piisavalt soojad, et tähistaevas langevaid tähti vaadata, on igati mõnus põhjus kokku tulla, et elada kaasa meie värskele loomingule, kutsuvad Naised Köögis kõiki oma kontsertidele, lootes meeleolukaid kohtumisi erinevate Eesti paikade publikuga. “Meie uues kavas on nii valssi ja jenkat, räppi ja sambat, lorilaule ja lüürikat,”räägib Kristiina Ehin.

“Naised Köögis ei piiritle ennast žanritega, vaid püüavad leida muusikaliselt erinevaid vorme, mis tekstide tähenduse avamisele kaasa aitaksid ja neid toetaksid,” lisab laulja ja viiulimängija Sofia Joons.

“Meie laulud räägivad tõsielulist muinasjuttu armastusest, igatsusest, meestest, emaks olemisest ning kaduvatest aegadest, mille kiuste end just praegu eriti elusana tunda,” sõnab Katrin Laidre, kes mängib koosluses karmoškat, kontravanni, kannelt ja kitarri.

“Kaheks nädalaks perede kõrvalt kontsertreisile minna on päris suur logistiline väljakutse,” nendib Kairi Leivo. “Hulk pille, lapsed, lapsehoidjad ja meie ise ka moodustame kokku vist ühe päris kentsaka mustlaskaravani, mis ühest Eesti otsast teise ringi sõitma hakkab. Aga küll me hakkama saame, kui nii tore seltskond kokku saab!”

Ansambel Naised Köögis kontserdid toimuvad:

5.08. VIHULA mõisa suvelava
06.08. TALLINNA Linnateatri lavaauk
07.08. OTEPÄÄ Wakepark
08.08. LOHUSALU sadam
10.08. OELA külaplats (Rapla lähedal)
11.08. RÄPINA lossipark
12.08. MUNAMÄE laululava
13.08. HAAPSALU Piiskopilinnuse väike õu
15.08. VILJANDI Kaevumäe lava
16.08. VIIMSI vabaõhu muuseum
17.08. PÄRNU Ammende Villa suvelava
18.08. TARTU Hansahoov
19.08. PAIDE Vallimägi

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.