MAHAVOKI PLAADI ILMUMINE LÜKKUS SÜGISESSE

Tänavu oma 35. sünnipäeva tähistava menubändi Mahavok liikmed mainisid aasta alguses intervjuus ETV saatele “Hommik Anuga”, et neilt on uut plaati oodata. Esialgu oli jutuks, et album tuleb müügile maikuus, seejärel et suvel – kuid fännid, rahu ainult rahu, plaat tuleb hilinemisega, aga õige pea!

“Kuna kontserte on oodatust rohkem, siis plaadi valmimisega läheb kauem. Arvatavasti lükkub sügisesse,” kommenteeris Mahavoki praegune solist Anet Vaikmaa (fotol) täna MuusikaPlaneedile. Ansambli üks asutajaid – helilooja, klahvpillimängija, kitarrist ja virtuoos Heini Vaikmaa mainis meile maikuus, et tegu võib olla duubelplaadiga, ent selle lükkas Anet nüüd ümber: “Tegemist on ühe plaadiga, kus on mõned instrumentaalid ja rohkem pigem laule. Plaadimaterjal on uus, sisaldab ka hiljutisi singleid “Liiga palju” ja “Elan unes”. 🙂

Asi nüüd selge, süda rahul ja jääme ootele! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.