KOSTJA TSÕBULEVSKI JA RAUL OJAMAA KUTSUVAD BÄNDILABORI LAAGRISSE!

Eesti Rütmimuusika Hariduse Liidu mentorprogramm BändiLabor korraldab selleaastase bändilaagri 21.-24. augustil Raplas Susi Stuudios, kus mentoriteks on praeguse aja hinnatuim produtsentide duo – Raul Ojamaa ja Kostja Tsõbulevski.

Laagri eesmärk on keskenduda olemasoleva loomingu lihvimisele ja proovitegemisele. Kostja ja Rauli juhendamisel saavad bändid lisaks ka praktilist õpet, kuidas kodustes tingimustes muusikat salvestada.

“Juba neljandat aastat on noortel võimalus BändiLabori laagris kohtuda Eesti tipp-muusikutega, et saada vastuseid kõikidele bänditegemisega seotud küsimustele. Selline laager on ühe noore bändi jaoks äärmiselt inspireeriv ja äge kogemus,” ütleb BändiLabori projektijuht Kristjan Kaasik.

Eriline on sel aastal seminaripäev, kus lahatakse muusikatööstust, muusika levitamist ning lisaks toimub laulukirjutajate paneel, et anda noortele aimu, kuidas tegevmuusikud uusi lugusid loovad. Laagrilistega ühinevad seminaripäeval Noortebänd 2017 poolfinalistid.

BändiLabori bändilaagritesse saavad registreerida kõik kuni 26-aastased noored.

Laagrisse registreerimine lõppeb juba 31. juulil. Tasub kiirustada, kuna laagris osalevate bändide hulk on piiratud!

Registreeri siin.

Rohkem infot.

1 vastus

  1. 18. juuli 2017 @ 21:08

    […] Eesti Rütmimuusika Hariduse Liidu mentorprogramm BändiLabor korraldab selleaastase bändilaagri 21.-24. augustil Raplas Susi Stuudios, kus mentoriteks on praeguse aja hinnatuim produtsentide duo – Raul Ojamaa ja Kostja Tsõbulevski. Laagri eesmärk on keskenduda olemasoleva loomingu lihvimisele ja proovitegemisele. Kostja ja Rauli juhendamisel saavad bändid lisaks ka praktilist õpet, kuidas kodustes tingimustes muusikat salvestada. “Juba neljandat aastat … Loe edasi KOSTJA TSÕBULEVSKI JA RAUL OJAMAA KUTSUVAD BÄNDILABORI LAAGRISSE! → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: