TŠELLOKVARTETT C-JAM ALUSTAB TÄNA OMA SUVETUURI

Täna, 11. juulil kell 21 toimub Viimsi Püha Jaakobi kirikus tšelloneliku C-Jam esimene suvetuuri kontsert “Greatest Hits”, mis teeb lahti muusiku Päikeseloojangukontsertide sarja. 

Viimsis esitletakse esmakordselt ka tšellistide uut plaati “Cellohell”, mille kohta on ansambli eestvedaja Pärt Tarvas öelnud: “See album on otsekui põrgu, milles on 13 erinevat katelt ja neid ümbritsevad kolmnurksete sabadega deemonid, kes ei anna tšellistidele hetkekski asu. Plaadil on 13 katelt ehk 13 lugu, pluss 14. ehk taevaminek, mis peaks tähistama helgust ja taevaseid teemasid.”

Järgmine tšellistide esinemine toimub juba kolmapäeval, 12. juulil Mulgimaal Halliste Püha Anna kirikus ning kogu tuur lõpeb Lohusalu sadamas 4. augustil. Kokku toimub üle Eesti 23 kontserti ja need leiavad aset kirikutes, mõisates, taludes, hotellides, suvelavadel, sadamates, hoovides, terassidel, kuursaalides ja Viru Keskuse katusel.

Päikeseloojangukontsertidel kõlavad C-Jami viimase 13 aasta jooksul kõlanud lood, mille on sisse laulnud paljud tuntud muusikud, nagu Rein Rannap, Queen, Muse, Status Quo, ABBA, U2, Nirvana ja teisedki klassikud.

C-Jam on oma kuulajaid ja austajaid rõõmustanud kuraditosin aastat. Bändis mängivad Tõnu Jõesaar, Margus Uus, Levi-Danel Mägila ja sel aastal 50. juubelit tähistanud Pärt Tarvas, kel täitus ka 45 aastat muusikuteed.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.