MIAMEE AVALDAS UUE SINGLI “THE STAR – BRIGHT HOUR”

Ansambel MiaMee, mille solist Liina Saar osales 2014. aasta Eesti Laulul looga “Fearful Heart”, avaldas uue singli “The Star – Bright Hour”.

“The Star – Bright Hour” on Betti Alveri samanimelise luuletuse (“Tähetund”) tõlge. Sama luuletuse põhjal avaldas hiljuti loo ka ansambel Põhja Konn. Produtsentidena on laulu valmimisele kaasa aidanud Siim Hiob ja ansambli Wildbirds and Peacedrums liige Andreas Werliin.

Kollektiivi kuuluvad tunnustatud Eesti muusikud Taavi Kerikmäe, Mart Soo, Ahto Abner, Liina Saar ja Rootsi – Türgi juurtega Anni Elif Egecioglu. MiaMee muusika autor on Liina Saar, ansambli debüütalbum “Some Other Me” ilmus aastal 2014.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.