HENRIK NORMANN: ANSAMBLIST RESPEKT VALMIB MÄNGUFILM

Multitalent Henrik Normann oli neljapäeval külas Tallinna TV saates “Suvestuudio”, kus temalt küsiti muuseas seda, kas tal jaanipäeval ka esinemisi oli, millele Normann vastas eitavalt: “Ma käisin paljudel kontsertidel, sellepärast et me teeme praegu dokumentaal-mängufilmi ansamblist Respekt, mis linastub Eestimaa kinodes 1. märtsil.”

Henrik rääkis, et tegu on pooleteist tunnise filmiga, mis läheb üle kontserdiks. “Sellistes kohtades kus on ekraanid, saab rahvas vaadata mängulist dokumentaalfilmi popduost Respekt, siis ekraan tõuseb üles ja bänd hakkab oma kontserdiga peale. Selline projekt tuleb, ettevalmistusega me juba alustasime.”

Kollektiivi Respekt, mille mitmete muusikavideote režisööriks Normann on olnud, moodustavad Rita Liiver ja Kerdo Mölder.

1 vastus

  1. 30. juuni 2017 @ 15:40

    […] Multitalent Henrik Normann oli neljapäeval külas Tallinna TV saates “Suvestuudio”, kus temalt küsiti muuseas seda, kas tal jaanipäeval ka esinemisi oli, millele Normann vastas eitavalt: “Ma käisin paljudel kontsertidel, sellepärast et me teeme praegu dokumentaal-mängufilmi ansamblist Respekt, mis linastub Eestimaa kinodes 1. märtsil.” Henrik rääkis, et tegu on pooleteist tunnise filmiga, mis läheb üle kontserdiks. … Loe edasi HENRIK NORMANN: ANSAMBLIST RESPEKT VALMIB DOKUMENTAALFILM → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: