TANTSUPEOL ESINEV RÜÜT AVALDAS VÄRSKE SINGLI

Ansambel Rüüt avaldas suvel ilmuvalt teiselt kauamängivalt värske singli “Torme trotsides”. Ansamblit kuuleb XII noorte laulu- ja tantsupeol, kus nende loo järgi on neiduderühmade tants “Külmapõli”.

Lugu “Torme trotsides” paneb kuulaja silmitsi mässava merega. Loo autor ja laevakapten Toomas Oks sõnas, et see laul on vastand nende armsatele ja tundeküllastele lugudele. “”Torme trotsides” iseloomustab ideaalselt selle aasta tuulist ja tormist suve algust, see on korralik meremehe küte,” kinnitas ta.

“Torme trotsides” sõnad on loonud Maarja Soomre ja Maili Metssalu.

Ansambli Rüüt moodustavad Toomas Oks ja Juhan Uppin, kes on eesti lõõtspilli meistrid, ning lauljad Maarja Soomre ja Maili Metssalu, kes mängivad lisaks ka meloodikat ja viiulit.

1 vastus

  1. 26. juuni 2017 @ 15:02

    […] Ansambel Rüüt avaldas suvel ilmuvalt teiselt kauamängivalt värske singli “Torme trotsides”. Ansamblit kuuleb XII noorte laulu- ja tantsupeol, kus nende loo järgi on neiduderühmade tants “Külmapõli”. Lugu “Torme trotsides” paneb kuulaja silmitsi mässava merega. Loo autor ja laevakapten Toomas Oks sõnas, et see laul on vastand nende armsatele ja tundeküllastele lugudele. “”Torme trotsides” iseloomustab ideaalselt … Loe edasi TANTSUPEOL ESINEV RÜÜT AVALDAS VÄRSKE SINGLI → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: