KUULA: VÄRSKE SUVESINGEL VÕLUVALT SUSANNA ALEKSANDRALT JA SOOME TIPPMUUSIKUTELT!

Džässlaulja Susanna Aleksandra avaldas koostöös soome muusikutega suvesingli “Golden Boy” (muusika Ilmari Rönkä, sõnad Susanna Aleksandra).

“”Golden Boy” meloodiaga tuli bändiproovi saksofonist Ilmari Rönkä ning selle kelmikus võlus mind hetkega. Nii kirjutasingi muusikale kohapeal sõnad ning sündis soov lugu singlina välja anda,” jagab Susanna laulu sünnilugu. Retrohõnguline “Golden Boy” on inspireeritud 60’ndate soul jazz’ist ning Susanna Aleksandra imelist vokaali saadab Soome džässi koorekiht: saksofonil Ilmari Rönkä, orelivirtuoos Mikko Helevä, klaveril Toomas Keski-Säntti, bassil Mikael Saastamoinen ning trummidel Sami Nummela.

Susanna Aleksandra on Eestis tuntust kogunud eelkõige suurprojektiga “Muinaslugu sinilinnust” ning hiljuti avaldas ta omaloomingulise debüütalbumi “Miracles”. Džässmuusika on viinud Susanna õpingutele mainekasse Sibeliuse Akadeemiasse Helsingis, tänu millele on ta lummanud džässiaustajaid mõlemal pool lahte.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.