LÕPUKS KINDEL: KARL-ERIK TAUKARI EELMISEL AASTAL FILMITUD MUUSIKAVIDEO “SEITSE PÜHAPÄEVA” AVALIKUSTATAKSE HOMME

MuusikaPlaneedis on korduvalt olnud juttu Karl-Erik Taukari (28) järgmisest singlist “Seitse pühapäeva”, mille muusikavideo filmiti juba eelmisel sügisel. Nüüd on lõpuks kindel, et video avalikustatakse sel reedel, 9. juunil!

Eelmise aasta oktoobris käis meediast läbi uudis, et Karl-Erik Taukar filmis koos paljude kohalike staaridega muusikavideot. Tegu oli videovõtetega Taukari loole “Seitse pühapäeva”, mis on ka telesaate “Sõidud Taukariga” tunnuslauluks.

Kuuldavasti osalesid musaklipis lisaks Karl-Erik Taukarile veel Vello Vaher, Grete Klein, Liis Lemsalu, Birgit Sarrap, Ott Lepland, Metsakutsu, Eda-Ines Etti, Kristel Aaslaid, Jaagup Kreem, Maarja-Liis Ilus, Getter Jaani, Cool D, Wild Disease, Kerli Kivilaan ning ansambli Vanilla Ninja liikmed Lenna Kuurmaa, Piret Järvis ja Katrin Siska. Sel kolmapäeval sotsiaalmeediasse paisatud foto (artikli ülaosas) annab aimu, et klipis tegutsevad ka kulturistid Marek Kalmus ja Argo Ader.

Kui vahepeal tundus olevat kindel, et video jõuab avalikkuseni aprilli lõpus, siis fännide ootust pikendati seetõttu, et Taukar tahtis enne tulla välja pommuudisega sellest, et ta annab 29. detsembril Saku Suurhallis kontserdi.

Pala “Seitse pühapäeva” leidub muusiku 2016. aasta novembris ilmunud plaadil “Kaks” (viies träkk), mis asub hetkel Eesti albumitabeli üheksandal real.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.