CURLY STRINGSI PLAAT “HOOLIMA” ILMUB 27. JUULIL

Curly Strings

Ansambel Curly Strings annab 27. juulil välja oma kolmanda albumi “Hoolima”. Plaadi peal on tempokamaid ja rahulikke laule ning paar instrumentaali, mille läbivateks joonteks on siirus, positiivsus. Kui mõni laul ongi kurvemapoolsem, siis on see tunne aus, läbipaistev ja hooliv, mitte etteheitev ega kuri.

Kõik palad on ansambel loonud ise koostöös mitmete tunnustatud eesti poeetidega (Aapo Ilves, Jaan Pehk, Juhan Aru). Paarile loole on bänd ka ise sõnu kirjutanud ja loomulikult ei puudu üks Taavet Nilleri ja tema ema Marge ühistööna sündinud teos, nagu oli “Miraaž” “Elumängu” albumil.

Eelmisel sügisel sai Curly Strings omale uue kitarristi Jaan Jaago. “Hoolima” album on loodud uue koosseisuga ja siit kumab toredasti läbi ka Jaani isiksus.

Plaat on salvestatud ja miksitud Hispaanias Dani Castelari poolt, kes on töötanud selliste maailmanimedega nagu REM, Snow Patrol, Paolo Nutini ja Michael Jackson. Produtseerimisele aitas kaasa Grammyle nomineeritud USA viiuldaja Casey Driessen.

Curly Strings ei vaja enamikule pikemat tutvustamist, kuid neile, kes ei tea, on tegemist ansambliga, kes raputas paar aastat tagasi Eestit oma energilise helikeele ja köitvate lauludega (“Kauges külas”, “Üle ilma”, “Maailm heliseb”, “Kuule, mees!”). Oma debüütalbumiga tegi kvartett Eesti Muusikaauhindadel puhta töö, viies koju neli trofeed. Möödunud aastal valiti nad Euroopa parimaks bluegrassbändiks. Nende muusikat armastatakse lisaks kodumaale ka Soomes, Saksamaal, Hollandis, USA-s, Kanadas ja Jaapanis.

Kollektiivi kuuluvad:

Eeva Talsi – viiul, laul
Taavet Niller – kontrabass, laul
Jaan Jaago – kitarr, laul
Villu Talsi – mandoliin, laul

Kuula Curly Stringsi suvel ilmuva albumi “Hoolima” nimilugu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.