OLAVI OTEPALU ON OMA UUES LOOS OOKEANI LUMMUSES

Olavi Otepalu bänd

Eesti popmuusika uus tulija Olavi Otepalu näitab jätkuvalt hoogsat minekut, avaldades vähem kui aasta jooksul juba oma viienda singli, millest kolm on saanud ka muusikavideo. Sedapuhku on tegemist suveteemalise ballaadiga “Ookeani lummuses”.

“See laul ilmus minu bändi repertuaari täiesti juhuslikult. Aastate jooksul on mul tekkinud sadu lauluideid ning see oli üks paljudest, mida ma polnud mänginud palju aastaid, olin selle peaaegu unustanud. Kuid kui selle viisijuppi kitarril mängisin, küsis üks mu lähedane inimene, et miks ma seda lugu ei salvesta ega esita. Kuna talle see meeldis, siis võtsin töösse, kuigi endale polnud oma loomingust see lugu varem silma jäänud,” selgitas ballaadi tekkelugu autor Olavi Otepalu.

“Meie algne mõte oli see muusikavideo filmida kusagil lõunamaal, kus oleksid tõepoolest ookeanilained ja muu selline. Samas tundus see suht äraleierdatud teema, pealegi eeldanuks tehniliselt põhjalikumat ettevalmistust. Seetõttu jäime lihtsama lahenduse juurde, mis pealegi tundus uudsem,” lisas Otepalu.

Loo miksimise ja masterdamisega tegeles Mikk Tivas ning maikuus filmitud muusikavideo režissööriks on Henrik Normann.

Olavi Otepalu bänd astub üles 23. juunil Lasnamäe jaanitulel, 29. juunil ööklubis Amigo, 7. juulil Õllesummeril ja 14. juulil Marbellas, Hispaanias.

  • Olavi Otepalu – laulukirjutaja, laulja, rütmikitarr
  • Mikk Tivas – produtsent, soolokitarr, taustalaul
  • Indrek Luukas – rütmikitarr, taustalaul
  • Martti Mikk – bass
  • Gert Gregor Källo – trummid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.