LAURI PIHLAP AVALDAS SUVESINGLI

Lauri Pihlap ilmutas värske singli, mis on kahasse kirjutatud Kaido Põldmaga ning produtseeritud koos Semy Morguniga.

“”Meie öö (Meie laul)” on tõeline suvelugu,” ütleb Lauri. “Jahtuv rannaliiv, lõkked, kuum õhk, riivatud mõtted, kaasakiskuv rütm… Kõik on olemas,” naerab muusik ning lisab, et laulu algidee sündis juba aastaid tagasi, kuid valmis vormistati pala alles nüüd. “Vahel on nii, et asi jääb ootama oma aega. 2017 aasta suvi on kohe käes ning aeg on lõpuks õige,” kinnitab laulja.

1 vastus

  1. 2. juuni 2017 @ 11:13

    […] Lauri Pihlap ilmutas värske singli, mis on kahasse kirjutatud Kaido Põldmaga ning produtseeritud koos Semy Morguniga. “”Meie öö (Meie laul)” on tõeline suvelugu,” ütleb Lauri. “Jahtuv rannaliiv, lõkked, kuum õhk, riivatud mõtted, kaasakiskuv rütm… Kõik on olemas,” naerab muusik ning lisab, et laulu algidee sündis juba aastaid tagasi, kuid valmis vormistati pala alles nüüd. “Vahel … Loe edasi LAURI PIHLAP AVALDAS SUVESINGLI → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: