YOUTUBE’I TOP 5: ENIMVAADATUD UUED EESTI MUUSIKAVIDEOD MAIKUUS

Hurraa! Esimene suvekuu on alanud ning loodetavasti saabuvad peagi ka rannailmad. Maikuus avaldatud uutest kodumaistest musavideotest jõudis nii mõnigi suveteemaline laul YouTube’i TOP 5 tabelisse.

Head värsket kraami paisati mais netiavarustesse palju. Teiste seas rõõmustasid meid uute videotega HU?, Frankie Animal, ELYSA, Mariliis Jõgeva, WINDY BEACH, Helen Adamson, 5MIINUST. Kuid millised viis klippi riisusid koore?

Eesti artistide/bändide uute muusikavideote TOP 5 YouTube’is – mais 2017:

5. Brassical “Amar Pelos Dois” (Avaldatud 15. mail, 19 535 vaatamist):

4. Smilers “Hipisuvi” (29. mai, 19 656):

3. PS Troika “Lilled juuste sees” (18. mai, 20 582):

2. Põhja-Tallinn “Alati olemas” (22. mai, 86 616):

1. Poppy “Summer Night Queen”  (1. mai, 155 322):

Küllap tuli paljudele esikoht üllatusena, sest tegu on Võrus elava artisti Poppy debüüdiga. Juba juuni alguses ilmub Poppy teine videosingel, mis räägib kahest inimesest, kes tahavad hästi kaugele põgeneda. Näis, kas ka seda klippi saadab taoline edu.

Tabel läks lukku 31. mail kell 23:59. Arvesse läksid ainult mais YouTube’i üles laetud uued kodumaised muusikavideod. Live– ja lüürikaklipid jäid arvestusest välja.

Aasta tagasi, mais 2016, oli YouTube’is kõige popim ahjusoe Eesti video Beebilõusta “Mees ma näen so vi**u”, mis kogus 153 730 vaatamist. Teine oli toona Abrahami “Toomas Hendrik” ja kolmas ansambli Patune Pool klipp “Romeo & Julia”.

2 kommentaari

  1. 1. juuni 2017 @ 11:04

    […] Hurraa! Esimene suvekuu on alanud ning loodetavasti saabuvad peagi ka rannailmad. Maikuus avaldatud uutest kodumaistest musavideotest jõudis nii mõnigi suveteemaline laul YouTube’i TOP 5 tabelisse. Head värsket kraami paisati mais netiavarustesse palju. Teiste seas rõõmustasid meid uute videotega HU?, Frankie Animal, ELYSA, Mariliis Jõgeva, WINDY BEACH, Helen Adamson, 5MIINUST. Kuid millised viis klippi riisusid koore? … Loe edasi YOUTUBE’I TOP 5: ENIMVAADATUD UUED EESTI MUUSIKAVIDEOD MAIKUUS → […]

  2. 26. juuni 2017 @ 1:41

    […] lugejad mäletavad ehk, et maikuus YouTube’i üles laetud uutest kodumaistest musavideotest oli, mõnevõrra üllatuslikult, kõige vaadatum Poppy klipp “Summer Night Queen” […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: