KALI BRIIS TEATAS JÄRGMISE PLAADI PEALKIRJA

Ansambli Kali Briis Facebooki fännilehele ilmus postitus, kus kirjas huvitavat infot kollektiivi järgmise viisiketta kohta.

Kali Briis kirjutab: “Aastal 2016 andis Mr Briis välja esimese ühise bändiga lindistatud albumi “Let’s Play Love”, mis kandis edasi suvesooja ka kõige külmematel ja vihmasematel ilmadel. Kuid muutlikud nagu on tuuled, puhub Mr Briis järgmise plaadiga pisut teises suunas. Teisisõnu: Aasta jooksul võib oodata Mr Briisilt viiendat albumit, mis kannab nime “Cloudy with a Chance of Briis”. Välja tuleb plaat taaskord NeatBeat Recordsi alt ning plaadile aitavad viimase lihvi anda tema parimad sõbrad ja bändi kaaslased Erko Niit ning Laura Junson. Olenemata sellest, et plaat tuleb pigem soolokas nagu Kali kolm esimest albumit, astutakse esikatel üles siiski terve bändiga. Niiet no worries. Biip.”

Kuula bändi lugu “Paper”, mis avaldati YouTube’is täpselt aasta tagasi, 25.05.2016:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.