ANNE LOHO & BENNEX AVALDASID ÜHISE LOO “SA SUUDAD”

Laulja Anne Loho avaldas koos räppar Bennexiga loo “Sa suudad”.

Muusikapala viisi ja sõnade autor on Renate Saluste, räpitekst Bennexilt.

Anne Loho kommenteeris MuusikaPlaneedile laulu sündi järgmiselt: “Loo “Sa suudad” teekond sai alguse juba eelmisel aastal kui Renatelt küsisin, ega tal juhuslikult selle vastu midagi pole, et teistele artistidele ka oma loomingut pakkuda. Ta oli nõus ja see lugu jäi kuidagi eriliselt silma. Olen enamasti laulnud armastusest ja tunnetest, aga selle loo puhul tundus tekst väga uut moodi ning värskendav. Dj Crowey tegi põhja ja proovisime ka Eesti Laulule.

Mõned kuud hiljem tahtsime mõned muudatused laulu sisse tuua, aga siis selgus, et Croweyl olid arvutis olevad projektid arvuti uuendamise käigus hävinenud ja kahjuks see lugu ka. Alles olid ainult vokaalid. Nii mõnigi unetu öö tuli tal üle elada ja projekt taastada. Aga uus tuli pisut teistmoodi ja siis läks lugu juba Lenny LaVida kätte, kes andis lõpuks viimase lihvi. Mitme demo kuulamise käigus tundsin, et miskit oleks nagu puudu ja võtsin vastu otsuse, et tahan selles loos räppi kuulda. Mulle tohutult meeldib Bennexi tämber ja tema räpipartiid on alati hästi vahvad. Kuna ma ise laulsin ühele Bennexi loole vokaali juurde, siis küsisin, kas ta oleks nõus minu loole räppima. Ta oligi õnneks nõus ja mina mega happy.

Nii et selle laulu teekond mööda Ameerika mäge, mis täis tõuse ja mõõnu, on jõudnud nüüd õnneks finišisse ning ma väga loodan, et publikule see laul meeldib. Ma ise armastan seda lugu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.