KUULA ELIISA KÕIVU TANTSULUGU “GOING 4 A RIDE”!

Eliisa KõivKerli Kõivu õde Eliisa Kõiv toob kuulajateni oma tutika EDM / future house tantsubiidi.

Lugu “Going 4 a Ride” räägib rallist, kiirusest ja üldse kõigest sellest, mis kuulub kiirete autode juurde.

Võiks öelda, et lugu on kui Eesti oma “Kiirete ja vihaste” soundtrack!

Pala muusika autor Marek Rosenberg ehk Berg, kes on ühtlasi ka pundi ZEROS üks liikmetest, tõdeb, et Eliisaga on hea koostööd teha, sest sõnad tulevad tal praktiliselt peale demo kuulamist ning mõne tunni pärast on demo juba vokaalselt valmis.

Eliisa Kõiv osales aastaid tagasi telesaadetes “Kaks takti ette” ja “Eesti otsib superstaari”.

1 vastus

  1. 17. mai 2017 @ 8:36

    […] Kerli Kõivu õde Eliisa Kõiv toob kuulajateni oma tutika EDM / future house tantsubiidi. Lugu “Going 4 a Ride” räägib rallist, kiirusest ja üldse kõigest sellest, mis kuulub kiirete autode juurde. Võiks öelda, et lugu on kui Eesti oma “Kiirete ja vihaste” soundtrack! Pala muusika autor Marek Rosenberg ehk Berg, kes on ühtlasi ka pundi ZEROS … Loe edasi KUULA ELIISA KÕIVU TANTSULUGU “GOING 4 A RIDE”! → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: