KUULA: NII KÕLAB ANSAMBLI OUU UUS LAUL “PAYDAY”!

Ouu

Siia maailma teisest dimensioonist saabunud ansambel Ouu on muusikabisnisis tagasi puhtatõulise rock & roll singliga, millel nimeks “Payday”!

Varasemalt kaootiliste indierütmide ning harmooniliste kosmosemeloodiate poolest tuntud Ouu tuleb sellel kevadel välja uue EP’ga “Papa Solveig”, mis on oma eelkäijatega võrreldes tunduvalt rohkem vana hea “peeruroki” hõngu.

“Tegemist ei ole niivõrd uue suuna võtmisega, kui et pigem on see ammuse soovi täideviimine. Oleme algusest peale tahtnud välja anda sellist teravat pauguroki kogumikku, millega korraks jalad täiega maa sisse kinni lüüa,” sõnas ansambli liige Tiit Liblik.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.