LEGENDAARNE MAHAVOK ANNAB JÄRGMISEL NÄDALAL VÄLJA UUE SINGLI

Tänavu oma 35. sünnipäeva tähistav menubänd Mahavok andis sotsiaalmeedias teada, et avaldab järgmisel nädalal värske singli. Nagu juba kuulda on olnud, toimub peagi Tallinnas, Tartus ja Pärnus suurejooneline juubelituur ning oodata on ka uut albumit.

Heini Vaikmaa Mahavokist kinnitas MuusikaPlaneedile, et uus singel ilmub lähipäevadel ja ka album on valmimisel. Uusi laule ja instrumentaale on valminud palju ja võib-olla annab kollektiiv välja lausa kaks eraldi plaati.

Juba kahe nädala pärast läheb Mahavok tuurile veidi uuenenud koosseisus, kus bändi algusaegadest rivis olnud Heini Vaikmaale (kitarr), Kalev Aasale (klahvpillid) ja Raul Arrasele (basskitarr) ning juba mõnda aega Mahavoki laulusolisti rolli täitnud Anet Vaikmaale on lisandunud trummar Karl-Juhan Laanesaar. Esinevad ka Karl Madis ja Marten Kuningas.

Kontserdid toimuvad:

  • 20.05 algusega kell 20.00, ehk Muuseumiööl Eesti Rahva Muuseumis, Tartus
  • 27.05 algusega kell 20.00 Park Lounge (Hiltonis), Tallinnas
  • 03.06 algusega kell 20.00 Pärnu Jahtklubi hoovis

Pääsmed on müügil TV3 piletimüügikeskkonnas www.ticket3.ee.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.