LIIS LEMSALU ON RAADIO ELMAR EDETABELI ESIVIISIKUS KAHE LOOGA

Liis Lemsalu

Ei juhtu just tihti, et raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabeli esiviisikus on artist kahe lauluga. Aga just sellist edu naudib praegu Liis Lemsalu, kellel topis singlid “Aeg on käes” (#3) ja “Sinuga koos” (#5).

Esimesest positsioonist hoiab Elmaris kinni Tanel Padari “Parem veelgi”, mis ilmus koostöös värske Eesti start-up’iga Fanvestory ning mida on YouTube’ist kuulatud üle 149 000 korra. Järgneb Terminaatori “13 sammu”.

Ainsa uue tulijana trügis tabelisse Jana Kask, palaga “Armastusest”. Seetõttu tuli esikümnest välja langeda Ariadnel, kelle “Feel Me Now” püsis paremate seas kümme nädalat, jõudes aprilli alguses ka hõbemedalile.

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (29. aprill):

1 (1) [4] Tanel Padar “Parem veelgi”
2 (2) [10] Terminaator “13 sammu”
3 (3) [10] Liis Lemsalu “Aeg on käes”
4 (5) [9] Jüri Pootsmann “Silmades”
5 (6) [4] Liis Lemsalu “Sinuga koos”
6 (4) [5] Regatt “See piinab mind veel”
7 (7) [19] Koit Toome & Laura “Verona”
8 (10) [4] Triin Niitoja & John4 “Kaitseingel”
9 (9) [3] Anne Veski “Minuga jää”
10 UUS [1] Jana Kask “Armastusest”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.