TRIIN NIITOJA & JOHN4 AVALDAS SUVISE SINGLI “KAITSEINGEL”

Jaanus Saago ja Triin Niitoja

Alates 2015. aasta lõpust edasi-tagasi USA vahet sõitnud lauljate duo Triin Niitoja ja Jaanus Saago on valmis meisterdanud uue singli “Kaitseingel”.

Laulu sisu peaks lauljate sõnul igas inimeses äratundmist tekitama vähemalt mõnes eluetapis. Lugu räägib sellest, et omavaheline sotsialiseerumine ja teineteisele toetumine on hädavajalik, kuid sageli kiputakse seda unustama ning kui üks hetk sajab teele kuhjaga raskusi, ei suudeta enam kuidagi ree peale saada ning avastatakse, et ollakse oma muredega üksinda. Mõned meist on agapiisavalt õnnelikud kohtamaks neid erilisi inimesi, kes vastuteeneid soovimata meie elu muudavad.

“Käime hetkel edasi-tagasi Eestis, viibime lähedastega ning anname kontserte. Ühendriikides käime laule kirjutamas sealsete kohalike selle ala inimestega ehk tulevikus saab kuulaja ka neid vilju maitsta, kuid sellega läheb veel veidi aega,” ütlesid Triin ja Jaanus.

Kaitseingli salvestusel musitseerisid:

Triin Niitoja – vokaalid
Jaanus Saago – vokaalid ja kitarrid
Jevgeni Babkin – klahvpillid
Siim Avango – basskitarr
Kaspar Kalluste – trummid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.